Laat verschillende
aluminium legeringen gieten

Home » Aluminium legeringen
  • Hoogste leverbetrouwbaarheid
  • Vaste fabrieken in China en India
  • Hoge oppervlaktekwaliteit

In tegenstelling tot de meeste aluminium gieterijen, giet Perla AluCast in een groot aantal verschillende aluminium legeringen. Elke legering heeft specifieke eigenschappen en het is hierom belangrijk om de juiste legering te kiezen voor uw product. Zo gaat uw product zo lang mogelijk mee en ontvangt u een hoge kwaliteit.

aluminium gietproduct

Aluminium legering met ideale eigenschappen

Door specifieke legeringen voor het gieten van aluminium te kiezen verandert u de sterkte, hardheid, lasbaarheid of corrosieweerstand van het eindproduct. Daarnaast spelen specifieke eigenschappen van een legering een rol bij het gieten zelf. Dan hebben we het logischerwijs over de vloeibaarheid van de metaalsoort, maar ook de prijs kan een rol spelen. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor edelmetalen, dan is de kans groot dat er maar een kleine hoeveelheid gebruikt wordt, om de kosten te drukken.
Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, ook wat betreft giettechniek.

Laat u adviseren

Weet u al welke aluminium legering u wilt gebruiken voor het vervaardigen van uw aluminium voorwerp? Of heeft u advies nodig, bijvoorbeeld over aluminium bewerken of gietaluminium lassen? Wij helpen u graag. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31(0)15 2033100. Ook kunt u een e-mail sturen naar expert@perla-alucast.com of ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Overzicht standaard aluminium legeringen

standaard-aluminium-legeringen-1024×486

Wilt u meer informatie?