Kostenbesparing

Home » Kostenbesparing

aluminium gietproduct

Kostenbesparing op aluminium gietwerk zit hem niet alleen in het uitbesteden van gietproductie in een lagelonenland. Meer dan eens blijkt dat een product eenmaal uitbesteed in een willekeurige gieterij in China uiteindelijk niet op tijd, niet in de gewenste hoeveelheid of niet foutloos aan u geleverd kan worden. U zit vervolgens opgescheept met extra kosten van transport, moet uw klant teleurstellen omdat hoeveelheden niet kloppen of zélf extra nabewerkings-werkzaamheden laten verrichten om fouten te herstellen. Na evaluatie van het giettraject, blijkt de keuze voor deze Chinese gieterij in plaats van een kostenbesparing eerder een financiële mislukking en extra kopzorg.

Bij Perla AluCast nemen onze experts deze stress van het zoeken naar de juiste partners voor elk onderdeel van het gietproces, plus de logistieke rompslomp van verzendingen en inklaringen bij douanes, graag voor u uit handen. Want kostenbesparing op aluminium gietwerk bestaat uit zoveel meer zaken dan het gieten in een lagelonenland.

aluminium Rohre

Daarnaast verzorgen wij het gehele logistieke proces en combineren het transport van uw productie met andere leveringen in speciale containertransporten. Dit levert u een grote kostenbesparing op.

Dit alles combineren wij inderdaad met het daadwerkelijke gieten in India en China.

Doordat Perla AluCast uw enige, lokale en betrouwbare schakel wordt, heeft u behalve de directe kostenbesparing die dit mee brengt ook een veel grotere leveringszekerheid. Ten opzichte van andere partijen kan u dit nog eens grote kosten besparen aan herstelwerkzaamheden of extra transporten.

 aluminium beleuchtung

Wilt u meer informatie?