Aluminium experts

Home » Onze experts

aluminium gietproduct

Perla AluCast is gespecialiseerd in de productie en toelevering van aluminium gietwerk. Daarnaast zijn logischerwijs onze ontwerpers, logistieke mensen en aluminium experts voltijd in dienst bij Perla AluCast.

aluminium Rohre

Ed van den Akker

Al meer dan 20 jaar werk ik met veel plezier in de wereld van het aluminium gieten. Ik ben begonnen in een Nederlandse gieterij en heb vervolgens vele nieuwe gietproducten opgestart bij partner-gieterijen in Oost-Europa, China, Vietnam en India. Ik ken de aluminium gieterij van binnenuit en heb veel hands on ervaring. De laatste jaren heb ik mijn expertise ingezet voor het ontwikkelen, produceren en assembleren van complete eindproducten zoals verkeerslichten en LED-straatverlichting.

Ik kan u helpen met het (mee)ontwikkelen van gietstukken, van concept tot en met serieproductie. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden en ideeën voor uw product te bespreken en in kaart te brengen.

e.vandenakker@perla-alucast.nl
TELEFOON +31(0)15-2033100

Aluminium Experte Ed

Joost de la Mar

Ruim 20 jaar geleden ben ik in Delft gestart met de toelevering van aluminium (giet)producten aan vooral MKB. Inmiddels maakt Perla AluCast deel uit van een innovatieve bedrijvengroep met meer dan 40 werknemers. Naast mijn uitgebreide kennis over het gietproces heb ik veel ervaring om producten slimmer te produceren zodat wij voor u een kostenbesparing kunnen realiseren.

Ik kan u helpen met nabewerkingen en assemblage van aluminium onderdelen tot samengestelde producten. U kunt mij altijd bellen of mailen om de mogelijkheden te bespreken die wij u kunnen bieden.

j.delamar@perla-alucast.nl
TELEFOON +31(0)15-2033100

Aluminium Experte Joost

Wilt u meer informatie?