Aluminium gieterijen

Home » Aluminium gieterijen

gieterij china

Perla Alucast verzorgt uw gietwerk in twee verschillende gieterijen. Onze partners bevinden zich in Coimbatore, India en in Shenzhen, China. Per productaanvraag beoordelen we welke gieterij het meest geschikt is om uw gietstuk te produceren.

We hebben directe invloed op de capaciteit en de productieplanning. Zowel in India als in China werken we in close partnerships en we zijn regelmatig zelf lokaal aanwezig. Door deze nauwe samenwerking is de betrokkenheid zeer hoog en creëren we zekerheid voor onze klanten.

aluminium Rohre

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Beide partners zijn ISO 9001 en ISO/TS 16949 gecertificeerd. Dit betekent dat (ook) aan de hoogste kwaliteitseisen van de automotive industry wordt voldaan. Een extra zekerheid dat uw product bij ons in goede handen is.

Daarnaast beschikken we in beide gieterijen over een CNC machinepark om nabewerkingen van uw gietstukken foutloos en in grote serie te verzorgen. Hierdoor garanderen wij de repeteerbaarheid en betrouwbaarheid van uw eindproduct. Ook de matrijzen en andere productiegereedschappen produceren wij in onze gereedschapmakerij. Hiermee bespaart u tijd en geld. Wij verzorgen ook de (sub)assemblage van gietstukken, eventueel met gietvreemde onderdelen en we hebben meetkamers met onder andere 3D-meetmachines om de door u gewenste kwaliteit te waarborgen.

gieterij india

Wilt u meer informatie?