Perla AluCast

Perla AluCast produceert al meer dan 20 jaar aluminium gietproducten voor West Europese klanten. Ons aluminium gietwerk leveren wij in tal van markten. Onze producten worden bijvoorbeeld gebruikt in de automotive, agrarische sector, scheepvaartindustrie en machinebouw. Zo produceren wij onder andere aluminium onderdelen voor (rol)steigers, hekwerken, verlichting en onderdelen voor de (kassen)bouw.

Wij zijn een zeer betrouwbare partner voor uw aluminium gietwerk. U kunt met ons op een duidelijke en heldere manier communiceren over alle fases van het aluminium gietproces. Onze expertise op het gebied van aluminium giettechnieken, aluminium legeringen en gietmatrijzen is groot.

Missie

Het is onze missie om hoog kwalitatieve gietstukken te leveren tegen concurrerende prijzen. Wij doen dit op eigen productielocaties in India en China. We streven naar langdurige partnerships en een persoonlijke benadering staat bij ons centraal. Doordat wij in een vroeg stadium met u en uw product kennis maken, kunnen wij voor het productieproces (kostenbesparende) verbeteringen doorvoeren.

U kunt ons telefonisch of per e-mail altijd direct benaderen. We nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Delft. Onze experts staan voor u klaar.

Orange Pearl

Perla AluCast is onderdeel van de Orange Pearl Innovation Group. Orange Pearl is een MKB bedrijf gevestigd in Delft en wereldwijd actief in meer dan 40 landen. Wij streven ernaar om continu te groeien maar wel zelfstandig en relatief ‘klein’ te blijven. Orange Pearl creëert ‘oranje parels’, een metafoor voor unieke en duurzame (product) innovaties. Deze innovaties liggen binnen de driehoek technologie, ecologie en biologie.

kantoor Perla AluCast BV