Werkwijze

Home » Onze werkwijze

aluminium gietproduct

Door meer dan 25 jaar ervaring met uiteenlopende giettechnieken, zijn wij dé aangewezen partij voor uw aluminium gietwerk.

Op basis van uw product-idee, eerste producttekeningen, een bestaand 3D model of een product sample, kunnen onze aluminium experts bepalen wat voor u het beste gietproces is.

aluminium Rohre

Betrouwbare partners

Wij werken nauw samen met onze partners in China en India. Door deze nauwe samenwerking en omdat we lokaal aanwezig zijn, hebben we directe invloed op de capaciteit en de productieplanning. Door de hoge betrokkenheid met de aluminium gieterijen, zorgen we voor zekerheid bij onze klanten.

Flexibel transport en bespaar op transportkosten

Dankzij gecombineerde containertransporten vanuit onze aluminium gieterijen in China en India kunnen wij uw logistieke wensen makkelijk afstemmen. Dit zorgt logischerwijs voor aanzienlijke kostenbesparingen op uw transport en een hoge mate van flexibiliteit. Door ons unieke betalingssysteem garanderen wij u een lage kostprijs, gekoppeld aan de LME-koers.

Kwaliteit

Samen met de experts van Perla Alucast stelt u een volledige product file op. De productie en levering geschiedt volledig volgens uw product file. Zo zorgen we ervoor dat de kwaliteit van uw product altijd overeen komt met het door u opgestelde eisenpakket. 

Wilt u meer informatie?